Cele mai scumpe 10 bijuterii din lume!

De ce femeile iubesc bijuteriile? Este ca si cum am intreba de ce oamenii au nevoie de hrana. De-a lungul timpului, bijuteriile au jucat un rol din ce in ce mai important in regimul vestimental al unei femei. Bijuteria nu mai reprezinta artificiu, ci o componenta esentiala a stilului, a modei, accesoriul elementar.

Dar care sunt cele mai scumpe din lume, in caz ca va intrebati:

 
 Bikini cu diamante creati de Susan Rosen si Steinmetz – 30 de milioane de dolari.
Bikini de diamante creati de Susan Rosen cu diamante Steinmetz are peste 150 de carate. Piesa este, in acelasi timp, cea mai scumpa bijuterie de diamante, dar si cel mai scump costum de baie.

 Diamantul alb de la Sotheby’s – 23 de milioane de dolari

Diamantul a apartinut casei de licitatii Sotheby’s si are 100.1 carate. S-a vandut initial cu 16 milioane de dolari, dar valoarea lui curenta ajunge la 23 de milioane de dolari.

 Colierul de diamante cu rubinul Burma in forma de inima – 14 milioane de dolari. Acest rubin Burma de 40,63 carate este montat pe un colier de diamante de 155 carate.

Pandantivul diamant de la Tiffany & Co. – 2,5 milioane de dolari. Pandantivul diamant de la Tiffany este un diamany simplu, dar impecabil, in forma de para. Montura este abia vizibila, accentuand frumusetea diamantului de 41,4 carate.

 Colierul cu diamante de la William Goldberg – 2 milioane de dolari. Acest colier este incarcat de diamante colorate care totalizeaza 45 de carate.

Inelul cu diamantul albastru inchis de la Graff – in jur de 2 milioane de dolari. Inelul Graff expune un diamant de o nuanta deosebita care cantareste 2,4 carate.

Colierul cu diamante roz si albe de Leviev – aproape 2 milioane de dolari. 

Acest colier totalizeaza 97,9 carate de diamante taiate rotund si in forma de para. Crearea acestei minunatii a durat peste un an, dar asteptarea a meritat.
 

 Colierul de diamante si smaralde de la Chopard – 3 milioane de dolari. Chopard ne prezinta un colier splendid de 191 de carate care contine smaralde columbiene. Pretul urca pe la 3 milioane de dolari, dar nu se stie sigur.

 Cerceii de diamante in forma de inima de la Casa Harry Winston- 8,5 milioane de dolari.  Acesti cercei sunt creatia lui Harry Winston. Diamantele de 60 de carate au o montura de platina si poti fi purtati la orice fel de tinuta.

 

Diamantul albastru de Sotheby’s – 7,98 milioane de dolari. 

Diamantul albastru are 6,04 carate si este montat pe un inel superb care a fost vandut la o expozitie din Hong Kong pentru pretul de 7,98 milioane de dolari.